Lufihajtogatók

A lufihajtogatók körüli gyerektömeg tökéletesen megmutatja, hogy mennyire népszerű a gyerekek között. Mindig hatalmas lelkesedéssel nézik végig, ahogy pár mozdulattal a lufiból egy teljesen más forma: virág vagy állatfigura alakul ki. A lufihajtogató eközben folyamatosan kommunikál velük, kommentárt fűz a látottakhoz, hogy a várakozás időszaka alatt is jól szórakozzanak! 

A gyerekek szinte bármit kérhetnek tőlük és a lufihajtogatók elkészítik nekik. Az állatfigurák mindenki körében népszerűek, a kislányok szeretik ezen kívül a lufi virágokat, a fiúk pedig a lufi kardokat, amivel a nap folyamán később is sokat fognak harcolni és játszani!

A rendezvény végén természetesen haza is vihetik ezeket a lufifigurákat, biztosak lehetünk benne, hogy még napokig ez lesz a kedvenc játékuk.

Nem hagyományos lufikkal dolgozunk,

ezek külön erre a célra, lufimodellezéshez speciális anyagból készültek. A lufikat mindig pumpával fújjuk fel. A rendezvényre természetesen minden eszközt viszünk, gondoskodunk a lufikról és a pumpáról is.

A hajtogatott lufifigurák dekorációs célra is megfelelnek, ezeket igény szerint előre kérhetőek és a rendezvényre el is készítjük! A vidám lufifigurák a gyerekek kedvenc díszei lesznek. Nagyon fel fogja dobni a helyszínt a rendezvényhez illő lufidekoráció, ezek lehetnek virágok, kisállatok, de igény szerint nagyobb, szinte ember nagyságú lufiszobor is kérhető.

A lufikat az animátoraink hajtogatják a kicsiknek, de ha még inkább szeretnénk különlegessé tenni a lufihajtogatást, akkor az animátorok helyett kérhető bohóc is, ami még inkább magára vonzza a gyerekek figyelmét és még érdekesebbé teszi ezt a programot számukra.

Lufihajtogató bármilyen gyerekprogramra kérhető, minden rendezvény programjába beilleszthető, legyen az szülinapi zsúr vagy más ünnepi alkalom. Felnőtteknek, családosoknak szóló rendezvényeken is nagyszerű program lehet, hiszen leköti a gyerekeket, láthatóan vidámabbak lesznek, így a szülők is felszabadultabban, szabadabban szórakozhatnak a program alatt.