A gyerekzsúrok egyik legnagyobb kihívása, hogy olyan szórakoztató programokat találjunk, amelyek lekötik a gyerekeket és felejthetetlenné teszik a napot. Szerencsére vannak olyan bevált kellékek, amelyek garantáltan feldobják a hangulatot és mosolyt csalnak minden kis vendég arcára. Íme a TOP 3 partykellék, amelyeket bátran ajánlunk minden gyerekzsúrra!


Szülőként és nevelőként elsődleges feladatunk a gyermek fejlődésének segítése, különösen az első években, amikor a kisgyerek különösen fogékony és fejlődésben van. A montessori módszer egy olyan nevelési és oktatási rendszer, amelynek célja, hogy a gyerekeknek lehetőséget biztosítson arra, hogy saját tempójukban és érdeklődésüknek megfelelően fejlődjenek. Ez a módszer alapvetően a játékra és a gyakorlati tevékenységekre épül, és arra ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot, és saját magukat is.


Az év elejével beköszönt a farsang, azaz a vidámság és álarcok időszaka. A farsang hagyománya számos kultúrában gyökerezik, és minden évben izgalommal tölti el az embereket, akik szívesen vesznek részt álarcos bulikon és ünnepségeken. Ha Te is szeretnél egy felejthetetlen farsangi bulit szervezni, néhány tippel és ötlettel segítünk a sikeres rendezvény megszervezésében!Gyerekkorunkban minden nap tele volt kalandokkal, miközben felfedeztük a világot és saját testünket. Az ugrálás, egy látszólag egyszerű és szórakoztató tevékenység, valójában számos előnnyel jár gyermekeink számára. Legyen szó szabadtéren lévő trambulinokról, ugrálóvárról, vagy akár a házban a vidám mókáról, az ugrálásnak sok pozitív hatása van a gyerekek testi és szellemi fejlődésére.