Színezd újra!

"Színezd újra!" Nem, nem a Magna Cum Laude ismert számára utaltunk a bejegyzés címében, hanem a legújabb játékunkra, melyről ha bővebbet szeretnél megtudni, olvass tovább...

Rengeteg rendezvényen veszünk részt, animátoraink a gyermekek felügyelete során számtalan játékötletet használnak fel. Mindig igyekszünk újabb és újabb érdekes és mozgalmas játékkal előállni, függetlenül attól, hogy nem ugyanazokkal a gyerkőcökkel foglalkozunk az eseményeken. 

Miután a gyerekek egyik kedvenc időtöltése a rajzolás és színezés, általában mindig viszünk magunkkal a rendezvényekre kifestőket. A kicsik nagyon élvezik a rengeteg színes ceruza és filc adta lehetőségeket és képesek hosszú percekig alkotni.

Egyébként a színezés fejleszti a gyermekek kreativitását,

emellett megnyugtatja őket. Nem véletlen, hogy napjainkban annyira népszerűek a felnőtt kifestők, hiszen relaxációra tökéletesen alkalmasak. Jó tudnunk, hogy ha egy gyermek képes a mintán belül maradva, hozzávetőleg pontosan kiszínezni a formát, akkor talán könnyebb lesz számára az írás elsajátítása. A színezéssel gyakorolja a vonalak mentén való haladást, így ezt a képességét is fejleszteni tudja a kifestő segítségével.

A rendezvényeken mindig nagyon sokféle színezőt használunk. Úgy gondoltuk, hogy valami újdonságot szeretnénk ezen a téren is nyújtani a gyerekeknek, ezért esett a választásunk a Padlopi színezőkre. Környezetbarát festékkel nyomtatták, tartós műanyag anyagra a mintákat. Három éves kortól bátran használhatják a gyerekek.

Ezek a kifestők különleges anyagból készültek,

és speciális filctoll segítségével lehet rájuk festeni. Az egyediség abban rejlik, hogy lemoshatóak és újra dekorálhatóak az alapok. Az óriás méretű kifestőket egyszerre több gyermek is zavartalanul tudja együtt használni. Ha valami nem sikerült, letöröljük egy nedves ruhadarabbal és már festheti is újra. A színezők egyébként többféle mintázattal készülnek, bizonyos téma köré csoportosulnak a minták. Mi többféle változatot használunk. A kert, a mese erdő, földünk állatai és a dinoszauruszok mind olyan témák, melyek a kisgyermekek kedvencei. Különleges eseményekre, mint például egy gyermek szülinapi zsúr, 120x84 cm-es óriás kifestőnket is magunkkal visszük. Ezen olyan minták találhatóak, melyek a buli hangulatát adják vissza. 

Egyes óriás színezőkhöz feladatlapok is tartoznak, melyek segítségével még jobban növelhetjük gyermekek érdeklődését és kreativitását. Így több gyermek is együtt tud játszani, amellett, hogy színeznek, még néhány érdekes feladatot is elvégeznek animátoraink irányításával.

Szeretnéd, ha gyermeked is ki tudná próbálni ezeket a szuper színezőket? Akkor keress bennünket elérhetőségeink bármelyikén.