Te is szeretnéd továbbképezni magad?

Az élethosszig tartó tanulás ma szinte mindenki számára kötelező, ha érvényesülni akar a munka világában. A pandémia az online oktatás felé fordította sokak figyelmét. Nézzük a Játékmestereknél, milyen képzéseken vehetsz részt.

A Játékmesterek csapata már több, mint 10 éve dolgozik azon, hogy a gyermekek számára szervezett rendezvényeken a legjobb gyermekanimációs szolgáltatást nyújtsa.

Animátoraink képzése folyamatos, sőt több éve már azon dolgozunk, hogy a saját tanfolyamainkon részt vett hallgatók számára ne csak a gyakorlat idejére biztosítsunk szükség esetén munkát, hanem a sikeres vizsgák után, akár saját csapatunkat is erősíthessék a különböző rendezvényeken.

Miután hazánkban elsőként kezdtük el a mobil gyereksarok szolgáltatás tevékenységet végezni, így nagy tapasztalattal rendelkezünk az esküvők, céges rendezvények idején történő gyermekfelügyeletről is. Az összegyűlt ismeretanyagot rendszereztük és több tanfolyam anyagában szeretnénk visszaadni a hallgatóknak azt a tudást, mely sok-sok év és megannyi rendezvény szervezése, lebonyolítása során szereztünk. Amellett, hogy rengeteg új tudással bővül majd ismereted, akár egy új szakmát is kitanulhatsz, mellyel megváltoztathatod életed. Nézzük milyen lehetőségeket biztosítunk számodra:

Animátor tanfolyam

Elsősorban szeretnénk tisztázni, mit is jelent az animátor szó. Animátor: szervező, bátorító személy egy közösségben (pl. sporttevékenység, gyermekprogramok). Segítségével a közösség tevékenységének tudatos irányítása, ösztönzése történik meg. Röviden megfogalmazva az animátor egy olyan személy, aki a körülötte lévőket tereli egy adott irányba, a gyerekek esetében, hogy a szórakoztató tevékenység egy bizonyos mederben folyjon, szórakoztató legyen és biztonságos.

Az általunk indított képzés államilag elismert felnőttképzés, melynek elméleti része távoktatásban valósul meg, míg a gyakorlatra egy lakóhelyedhez közeli játszóházban szervezzük meg. 96 órányi gyakorlati idő alatt azonnali visszajelzéseket kaphatsz az elméletben megtanultak alkalmazásáról. Akár hétköznap és hétvégén is lehetséges a gyakorlati képzés elvégzése. Az online tananyag teszteket is tartalmaz, melyeket a honlapunkon keresztül érhetsz majd el beiratkozás után. És a jó hírünk az, hogy ezek a tesztek lesznek a záróvizsga tesztsorában is, így ha a tanfolyami anyagban található teszteket átnézed, jól teljesíted, akkor a vizsgán sem érhet meglepetés.

Ne ijedj meg, ha túl fiatalnak gondolod magad, vagy nem tartod elég képzettnek Csupán általános iskola elvégzéséhez kötött a tanfolyam elkezdése. 

Miután sokak számára a külföldi munkavégzés első lépcsőfoka lehet az animátori munka, így örömmel mondhatjuk, hogy ehhez is nyújtunk támogatást, hiszen a tanfolyam tematikájában turisztikai alapismereteket, a külföldi munkavállalással kapcsolatos infókat is átadunk tanulóink számára.  A tanfolyam sikeres elvégzéséről öt nyelvű (magyar, angol, francia, német, olasz) Tanúsítványt állítunk ki, míg a gyakorlati órák megszerzéséről Referenciát adunk. Ezzel már valóban könnyen el tudsz helyezkedni animátorként külföldön és hazánkban egyaránt.

Bővebb információkat, árat, a tanfolyam részletes ismertetését itt találod: Animátor tanfolyam

Arcfestő, csillámfestő, hennafestő tanfolyam

Miután az egész élet egy hatalmas tanulási folyamat, így érdemes az animátor tanfolyam elvégzése után (vagy anélkül is) tovább fejlődnöd. Ez a tanfolyamunk kiváló lehetőséget biztosít például arra, hogy egy kiegészítő vállalkozást indíts magadnak. Nagyobb rendezvényeken biztosan láttad már Te is, amint hosszú sorok kígyóznak az arcfestő standjánál. Miért ne lehetnél Te az, aki festi a gyerekek arcát. Profi, több mint egy évtizede a szakmában lévő oktatónktól tudod elsajátítani az arcfestés, csillámtetoválás és hennafestés minden trükkjét tanfolyamunk során.

Államilag elismert felnőttképzésünk 4 alkalma alatt elsajátítod mindhárom készséget, és a legjobb hírünk, hogy akár már 14 éves kortól kezdheted a tanulást. Szintén öt nyelvű nemzetközi tanúsítvány igazolja majd a sikeres vizsgádat. Bővebb információk, részletfizetési tájékoztatás itt: Arcfestő tanfolyam

Lufihajtogató tanfolyam

Nemcsak a bohócok szeretik a lufikat, hanem a gyerkőcök is imádják a színes csodákat. Adj egy esélyt magadnak és tanuld meg a lufihajtogatás minden csínját-bínját. Légy Te a gyerekbulik sztárja trükkös fogásaiddal. Kérhetnek tőled akár kutyust, vagy virágot, de a pókember sem foghat ki rajtad. Válaszd két alkalmas intenzív tanfolyamunkat, ahol nemcsak a kezdő, alap figurák elkészítését tudod elsajátítani, hanem már a haladó modelleket is.

A tananyag, gyakorlati képzés mellett a tanfolyam díja tartalmaz egy darab pumpát, mellyel könnyen felfújod a lufikat, 1 alkoholos filcet, hiszen ez szükséges, hogy még egyedibb legyen a forma, illetve 100 db-os luficsomagot, melyben prémium minőségű latex anyagú formázható léggömbök találhatóak. Az elméleti oktatás anyagát email-ben fogod megkapni, rengeteg hasznos infóval. Szintén 14 éves kortól tudod elkezdeni a tanfolyamot, így a nyári szünetben akár már gyakorolhatod is az új tudásod. Az öt nyelvű tanúsítványt ennél a tanfolyamunknál is biztosítjuk végzős hallgatóink számára. Bővebb információ, felnőttképzési számunk, hasznos infók itt: Lufihajtogató tanfolyam

Reméljük hasznosnak találtad cikkünket, kérjük oszd meg másokkal is, hátha szeretnének megújulni és elkezdeni egy új szakmát megtanulni.