Blog 2/16

A gyerekek számára a farsang a szórakozás, a játék és az kosztümös beöltözés ideje. Jó móka maszkot viselni, jelmezbe öltözni, és más bőrébe bújni pár órára. A farsangi bulik és rendezvények lehetőséget adnak számukra, hogy önfeledten játszhassanak és találkozhassanak barátaikkal. A farsangi jelmezek és maszkok lehetőséget adnak arra, hogy szárnyaljon a kreativitásunk! 


Firkálással indul, de vizuális önkifejezés lesz a végeredmény. A rajzolás egy csodálatos alkotási folyamat, amely fokozatosan alakul és fejlődik. Segít a gyermeknek feldolgozni a világról alkotott ismereteit. Cikkünk segítséget nyújt az első lépésekhez!


Nem véletlen használjuk évszázadok - ha nem évezredek - óta a hivatás kifejezést azokra az állásokra, amelyek életünk végéig célt, értelmet és energiát adnak a hétköznapok során. A nem hivatásként űzött szakmában tevékenykedve hamar kiéghet az ember. Ezúttal azt mutatjuk meg, milyen munkák azok, amelyek egyhamar nem vezetnek kiégéshez. Inspirálódj velünk! 


Azt hihetnénk, hogy csak egy program a sok közül, a videónézés és a figurákkal való játék mellett. Pedig a kézműves foglalkozások sokkal többet rejtenek magukban: a gyermekek gondolkodása mellett a szocializációs készségeiket és a kreativitásukat is fejlesztik. Négy pontba szedtük össze, mi mindent profitálhatnak a legapróbbak is a kézműveskedésből! 


Klasszikus napközis tábortól kezdve extrém ottalvósokig ma már döbbenetesen széles kínálat várja a kalandor kicsiket és a kicsik energiáit lekötni kívánó szülőket. Bár a táboroztatás nem olcsó mulatság, cserébe életre szóló élmény mellett tanulságos, építő közösségi tapasztalatot jelent. Az alábbiakban összegyűjtöttünk hét olyan tábort, amelyek szerintünk elképesztő izgalmasok és tartalmasok lehetnek!