Céges buli? Hozd a gyerekeket is!

Az utóbbi időben egyre több munkahelyen válik szokássá a csapatépítő programok és egyéb céges összejövetelek szervezése.

Az év vége, illetve eleje tipikusan olyan időszak, amikor a cégek nagyobb gyakorisággal invitálják a dolgozóikat különféle vállalati rendezvényekre – legyen szó karácsonyi buliról, évértékelő eseményről vagy akár ünnepélyes évnyitóról.

Ezek lehetőséget adnak arra, hogy a munkatársak a hétköznapi rutin keretein kívül is minőségi időt tölthessenek együtt, miközben jó eséllyel jobban összekovácsolódik a csapat, és a későbbiekben akár a munkavégzés tekintetében is motiváltabbá válhatnak. 

Mindehhez azonban alapos, minden részletre kiterjedő előkészületekre van szükség. Az egyik sarkalatos pont bármilyen céges rendezvény esetében annak biztosítása, hogy azok az alkalmazottak is kellemes élményekkel gazdagodjanak, akik magukkal hozzák gyermekeiket is. Ennek érdekében pedig érdemes szakértőre bízni a programszervezést. 

Gyerekprogramok minden körülményre

Manapság már bevett szokásnak számít a vállalati eseményeken, hogy szakképzett animátorok gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról különféle izgalmas foglalkozások keretében. Akár kültéri, akár beltéri rendezvényről van szó, számos megoldás áll rendelkezésre a kicsik figyelmének lekötésére, ezáltal biztosítva, hogy a szülők is nyugodtan kikapcsolódhassanak. Az időjárás, illetve az adott rendezvény körülményeinek függvényében szóba jöhetnek csapatjátékok, lufitekerés vagy lufihajtogatás, arc- és testfestés, gyurmázás, nyakláncfűzés, valamint egyéb kézműves foglalkozások, de az ugrálóvár vagy éppen a zenés játékok is igazi klasszikusnak számítanak. 

Átgondolt szervezés a kezdetektől

Akármilyen alkalomból kerül sor egy vállalati rendezvényre, lényeges a programokat minél hamarabb összeállítani, és az előkészületekre is nagy hangsúlyt fektetni, hiszen csak ezáltal biztosítható, hogy a végeredmény a kicsik és nagyok számára is a tartalmas szórakozás legyen.

Ha szeretnéd te is izgalmas programokkal biztosítani a kicsik szórakozását a céges bulin, fordulj hozzánk bizalommal! Felkészült kollégáink már a szervezés kezdetétől a segítségedre lesznek. 

Ajánlatkérő