Céges bulik animátorokkal - Egész évben szezonja van a jó rendezvénynek!

Az év vége telis-tele van céges rendezvényekkel, azonban nem csak a karácsony és az év lezárása szolgáltat okot arra, hogy a munkatársakat ünnepelni vagy csapatépítésre hívjuk. Kiemelkedő eredmény, évforduló, új termék bevezetése és számos egyéb alkalom adódhat arra, hogy programot szervezzünk a kollégáknak. 

A cél ilyenkor az, hogy mindenki jól érezze magát az összejövetelen, amihez most mi is szolgálunk néhány hasznos ötlettel.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a korábbi években bevált helyszínen, a már jól ismert forgatókönyv szerint ismétlik meg a céges rendezvényeket, amelyek így óhatatlanul unalmassá válnak. Pár egyszerű újítással azonban feldobhatjuk és változatossá tehetjük a megszokott munkahelyi eseményeket. Csokorba gyűjtöttük, hogy mire érdemes odafigyelni egy-egy évszakban, vagyis cikkünk egész évre tartogat jó tanácsokat! 

Tippek őszre

Az iskolakezdés, a tovatűnő nyár, az egyre hűvösebbre forduló idő miatt ez az évszak sokak számára egyet jelent a szomorúsággal és az elmúlással, azonban az ősznek is megvan a szépsége és sok szórakozási lehetőséget tartogat azok számára, akik ebben az időszakban szerveznek valamilyen céges összejövetelt. A helyszín kiválasztásánál érdemes szem előtt tartani, hogy a természet meseszép színekkel örvendeztet meg ebben az időszakban, ami nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy hangulatosabbá tegyen egy-egy szabadtéri helyszínt. Jó ötletnek bizonyulhat olyan programokat kitalálni, ami közelebb visz a természethez: például egy pincészetben - ahol csapatépítés gyanánt akár a szüretelésbe is bekapcsolódhatunk - vagy ha sportosabb a társaság akár erdei túrát is lehet szervezni.

Aki nem híve a kalandosabb összejövetelnek, nyilván dönthet a klasszikusabb helyszínek és programok mellett is. Kellemessé teheti az őszi céges bulit vagy csapatépítő tréninget egy sült gesztenye és forralt bor illatú libavacsora, vagy egy őszi élményfőzés. Bármelyikre esik a választás, tudni kell, hogy önmagában nem elég a jó helyszín, hiszen ha nincs, aki kézben tartsa az eseményeket, aktivitásra bírja a résztvevőket és gondoskodjon a jó hangulatról, könnyen feszengőssé, semmitmondóvá válhat az esemény, ami sem a meghívottaknak, sem a szervezőknek nem jó. Ha biztosra akar menni, a legjobb, amit tehet, hogy szakképzett animátorokra bízza a szórakoztatást.

Tippek télre

Talán nincs is olyan munkahely, ahol november-december táján ne kerülne sor valamilyen formában karácsonyi ünnepségre - hol szerényebb, hol egészen nagyszabású keretek között. Mindegy, hogy milyen volumenű rendezvényre készülünk, érdemes valamilyen különlegességgel előrukkolni, hogy valóban jó hangulatban zárhassuk az évet a kollégákkal. Ha van valamilyen klassz elképzelése, de a megvalósítás során falakba ütközik, forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk a megoldást! Igaz ez azokra a helyzetekre is, amikor az okoz gondot, hogy nincs egy épkézláb ötlete, amivel feldobhatná a céges bulit, akár karácsonyról, akár más jeles napról van szó. A helyszín kiválasztásánál szenteljen kiemelt figyelmet az ételkínálatra és a fogások minőségére.

Több kutatás is rávilágított arra, hogy az év utolsó céges rendezvényén még azok is szívesen maradnak tovább, akik máskor az első adandó alkalommal kereket oldanak, így a finom ételek mellett a megfelelő szórakozási lehetőségekre is gondolni kell. Aki nem akarja a véletlenre bízni a hangulat alakulását, jól dönt, ha szakképzett animátorokat hív segítségül! Jó, ha a helyszín kiválasztásánál arra is ügyel, hogy a résztvevőknek kellő helye legyen táncolni vagy játékos vetélkedőkben részt venni.

Tippek tavaszra

A tavasz tökéletes választás, ha egy rendezvény keretein belül szeretné közelebb hozni egymáshoz a munkatársakat, akár családtagjaikkal együtt. Ilyenkor az időjárás is egyre kegyesebb hozzánk, kitűnő alkalmat szolgáltatva arra, hogy szabadtéri programot szervezzünk. Ezt megvalósíthatjuk kirándulással vagy akár egy közös utazással. Ha amellett dönt, hogy a családtagokat is meghívja a céges eseményre, semmiképpen se feledkezzen meg a gyerekek szórakoztatásáról, például animátorok bevonásával - jó, ha tudja, hogy az animátorok a felnőttek számára is remek programokat találnak ki, vagyis minden korosztály számára emlékezetessé tehetnek egy-egy összejövetelt.

Különleges élményt szerezhet dolgozóinak és hozzátartozóiknak egy olyan nyílt nappal, melynek során betekintést nyerhetnek a cég mindennapjaiba. Ezt a programot például egy állófogadással és animátorok által irányított játékokkal / programokkal teheti teljessé.

Tippek nyárra

Ez az évszak - bár igen sokszínű programlehetőségeket tartogat - megnehezíti a szervezők dolgát az időpont kiválasztásánál, hiszen a legtöbben utazással töltik a hétvégéket és a nyári szabadságukat. Ez azért ne szegje kedvét senkinek: ha sikerül mindenkinek, vagy legalábbis a többségnek megfelelő időpontot találni, igazán remek céges rendezvényt hozhat össze, a jól megválasztott helyszínnel és a csapat igényeihez igazodó programok beiktatásával. Ez utóbbi sok fejtörést okozhat, ám a tapasztalt rendezvényszervezők és a jól képzett animátorok levehetik ezt a terhet a válláról.

Tökéletes választás lehet egy szabadtéri piknik, egy sportnap vagy egy közös kinti főzés, grillezés. A jó időben valamilyen vízparti program is sikert arathat, az animátorok által vezetett játékos versenyek hamar összehozzák a társaságot és megalapozzák a jó hangulatot. Kinézhet akár valamilyen falusi szálláshelyet is, ahol a stresszes hétköznapoktól elszakadva tölthetik együtt az idejüket a munkatársak. Ha elegánsabb rendezvényt álmodott meg, egy villában vagy kastélyszállóban is tarthat céges vacsorát vagy például egy lazább koktélpartit, amit akár zenés est is követhet.

Akár a gyerekeknek, akár a felnőtteknek keresel szórakoztató programot, válassz szolgáltatásaink közül: ugrálóvár, légvár, óriás csúszda, trambulin, eurobungee, bohóc műsor, bűvész, rodeó bika, arcfestő, csillámtetováló, kézműves foglalkozások, hennafestő, lufi hajtogató, gyereksarok a kicsiknek, élő csocsó, mászófal, mobil kalandpark, zorb, póni lovagoltatás, 3D karika, mobil játszóház, héliumos lufik ….