Csillámtetoválás – Rózsa minta

A jó idő beköszöntével elérkezik az idő, hogy a gyerekek egyre többet legyenek a szabadban, hamarosan a strandon is. Lekerül a nagykabát és a pulóver, így egyre többen szeretnének divatos ál-tetoválásokat és csillámtetoválást is.

Miért jobb a gyerekek számára a csillámtetoválás mint például a henna festés? 

A csillámtetoválás színes, akár több színátmenettel is készíthető trendi tetkó. Előnye, hogy vízálló, így a strandon sem kell attól tartanunk, hogy lekopik, vagy leázik. Akár három hétig is testünkön marad károsodás nélkül. A gyerekek imádják, mivel csillog-villog és rengeteg vidám sablon közül választhatnak.

Animátoraink szép számmal készítik a különféle mintákat a rendezvényeken. Leginkább állatos mintákat választanak a gyerekek, de sokan az éppen aktuális mesehősök figuráit tetováltatják magukra.

A felnőttek körében is népszerű a csillámtetoválás, hiszen nagyon dekoratív megjelentést kölcsönöz. A legtrendibb a színes kalocsai virág minták felhelyezése, melyet a vállra, csuklóra vagy a kézfejre szoktak kérni.

Az alábbi leírásban mutatjuk be, hogyan készíti arcfestőnk a rózsa mintát.

A színátmenet elkészítésekor ügyelni kell a különböző csillámok elhelyezésére.

1. A minta kiválasztása után, az öntapadós sablont helyezzük fel a gyermek testére. 

2. Ezután kenjük át a sablonon átlátszó bőrfelületet speciális csillámragasztóval. Animátoraink különös figyelmet fordítanak arra, hogy csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzanak, hiszen akár maradandó bőrkárosodást is szenvedhet a kisgyermek a rossz anyagok miatt. 

3. A rózsa számához egy világos zöld színű csillámport választottunk, mellyel a leveleket is színezzük. 

4. Miután a szárak és levelek elkészültek a virág szirmainak alsó részét sötét piros csillámporral szórjuk be. 

5. Majd a maradék felületet sötét rózsaszín csillámokkal díszítjük. 

6. Legvégül eltávolítjuk a sablont. Az eredmény önmagáért beszél. Csodálatosan szép rózsa ékeskedik a kislány karján, akár három hétig tartósan. 

Ha szeretnéd, hogy gyermeked születésnapján, vagy céged rendezvényén csillámtetoválás, arcfestés és képzett animátorok működjenek közre, akkor keress minket, Kérj ajánlatot itt!