Esküvői gyereksarok – Esküvő kiállítás 2016

Mint már annyi alkalommal idén is a Játékmesterek csapata vigyázott a Sportarénában megrendezésre kerülő Esküvő kiállításra ellátogató érdeklődők gyermekeire. Képzett animátoraink a két nap alatt rengeteg csillámtetoválással, arcfestéssel lepték meg a rájuk bízott lurkókat, mobil gyermeksarkunkban található készségfejlesztő játékok, rajztábla használatával is sok izgalmas kalandban volt részük a gyerekeknek. 

Sok kisgyermek, ahogy meglátta a felfújt lufikat és az arcfestő készletet, már nem is akart tovább nézelődni, hanem szüleiket kérlelték, hagy maradhassanak az „uncsi” ruhák nézegetése helyett, ezen a vidám helyen. Animátoraink szívesen fogadták az érdeklődő kicsiket, és készítették készségesen az érdekesebbnél érdekesebb mintákat, úgy az arcfestést kérő, mint a csillámtetoválást kedvelő gyerekeknek.

Természetesen a lányok körében a csillámtetoválás készítése volt a legnagyobb buli, hiszen rengeteg minta közül választhattak. Az elkészített tetkókat három-négy hétig is viselhetik a gyerekek, szép lassan kopnak el a minták, még vízzel érintkezve sem roncsolódnak. Az általunk használt minőségi alapanyagok biztosítják, hogy egyik kisgyermeknek se okozzon egészségügyi problémát, bőrelváltozást a tetoválás használata. Ha pedig a suliban, oviban szólnának miatta, akkor könnyen eltávolíthatjuk szappanos víz és egy erősebb szivacs segítségével.

A Játékmesterek szolgáltatásai iránt érdeklődő szülőknek részletes tájékoztatásunk mellett, azonnali tapasztalatot is biztosított kétnapos bemutatkozásunk, hiszen rögtön testközelben is láthatták, hogyan foglalkoznak képzett animátoraink a rájuk bízott gyermekekkel. Szolgáltatásaink között található az esküvői gyermeksarok kialakítása, melyet sok házasulandó pár igénybe vesz a nagy napon.

Gyerekek jelenléte esetén az esküvőn hasznos, ha el tudják magukat foglalni

és nem kell egész éjszakában nyúlóan édesanyjuk szoknyája mellett üldögélniük, hanem számukra érdekes foglalkozások keretében telik el az idő. Az esküvőkre magunkkal vitt mobil gyermeksarokban nemcsak a játék és móka kap teret, hanem a hosszúra nyúlt bulizás alatt a kifáradt gyermekek számára kiságyak is rendelkezésre állnak. Babysittereink/Animátoraink pedig a nyugodt pihenést elősegítve mesét olvasnak a kicsiknek és vigyázzák álmukat.

Szolgáltatásunkat megrendelhetitek, nemcsak esküvőre, hanem születésnapi bulikra, céges rendezvényekre. Kérjétek itt árajánlatunkat!