Gyereksarok, játszóház esküvőkre, rendezvényekre

Biztosan te is voltál már olyan rendezvényen, ahol a vendégek gyerekükkel érkeztek, és a nap vagy este nagy részében azzal kellett foglalkozniuk, hogy gyermeküket lekössék, így ők maguk sem élvezték annyira az adott programot, nem tudtak igazán kikapcsolódni, mert folyamatosan a gyermekükkel kellett törődniük.  

Ezt a problémát mi is felismertük évekkel ezelőtt, ezért hoztuk létre Magyarországon elsőként a mobil gyereksarok szolgáltatásunkat, mely immár több mint 10 éve sikeresen működik. 

Ennek során a megrendelőnek csak egy különteremről vagy egy nagyobb terem elkülönített részéről kell gondoskodnia, minden mást mi intézünk. 

Viszünk kis-asztalokat, kisszékeket, utazóágyakat és sok-sok játékot minden korosztály számára.

A gyerekek így nyugodt körülmények között rajzolhatnak és játszhatnak, ehhez minden eszközről gondoskodunk. A legkisebbeknek viszünk plüssjátékokat és fa építőket, a nagyobbaknak társasjátékokat, kifestőket stb.

Lehetőség van kézműves foglalkozások megszervezésére is, az animátoraink irányításával a kicsik fejleszthetik kézügyességüket és kiélhetik kreativitásukat. Megtanulhatnak képeket festeni vagy ragasztani apró termésekből, só-liszt gyurmázni, ékszereket készíteni, gyöngyöt fűzni…

A különböző ünnepi rendezvényekhez kapcsolódóan az adott témához kötődően készíthetnek ajándékot az Ifjú Párnak, festhetnek tojást vagy csinálhatnak karácsonyfa-díszeket is. Ezeket a programokat mindig szívesen ajánljuk, a gyerekeket nagyon büszkévé teszi, amikor a két kezükkel alkotnak valamit. Az elkészített műveiket természetesen haza is vihetik, így minden családtagnak megmutathatják.

Kérés esetén animátoraink vállalnak arcfestést is, ha a rendezvény jellegébe ez belefér. A kicsik körében ez mindig az egyik legnépszerűbb program, szeretnek átváltozni királylányokká, kalózokká, szuperhősökké ...

A csillámtetoválás is gyakran kért program a rendezvényeken, ilyenkor a gyerekek kiválaszthatják, milyen mintát szeretnének és azt is, hogy az hova kerüljön. Ez a minta még napokig díszíteni fogja őket. A hennatetoválás is nagyon kedvelt, de ez már nem csak a gyerekek körében.

Igény szerint animátoraink lufi hajtogatást is vállalnak, a gyereket mindig leköti, ahogy a szemük előtt néhány mozdulat hatására az egyszerű lufiból virág vagy valamilyen állatfigura válik.

Néha, egy-egy eseménydús napvégén, főként, ha esküvőre kérik a gyereksarok szolgáltatást, a kicsik könnyen elfáradnak. A szülőknek viszont még ilyenkor sem kell távoznia, mert mi a gyerekek nyugodt pihenéséről is gondoskodunk. Viszünk a rendezvényre mobil kiságyakat, párnákat, puha takarókat, hogy a kicsik lepihenhessenek, ha kezdenek fáradtak és nyűgösek lenni, hogy később a rövid pihenő után újult erővel vessék bele magukat a további játékokba.

A gyereksarok szolgáltatás minden rendezvény programjához kapcsolódhat: céges rendezvényeken, bemutatókon, de főként esküvőkön igazán közkedvelt. A vendégek így felszabadultabban szórakozhatnak, hiszen folyamatosan tudják, hol van gyermekük, és biztosak lehetnek benne, hogy valaki folyamatosan figyel rájuk és szórakoztatja őket.

Ne felejtsd el vendégeiteket már akkor értesíteni a gyereksarok szolgáltatásról, amikor meghívod őket a rendezvényre – így biztos lehetsz benne, hogy senki sem fogja visszamondani az eseményt, ha nem sikerül rábíznia gyermekét egy családtagra vagy bébiszitterre. Nem utolsósorban a felnőtt vendégeid is jobban fognak szórakozni, ha nem kell csemetéjük miatt aggódni és biztosak benne, hogy gyermekük jó kezekben van; ezzel pedig jobban fogják élvezni az általad megszervezett rendezvényt is!