Trendi gyerekzsúr - témapartival

A gyerekzsúr igazi rémálommá válhat egy szülő számára, ha nem a megfelelő előkészületekkel fog neki a szervezésnek. Sokuknak azonban sem ideje, sem ötlete nincs egy ilyen parti előkészítésére, lebonyolítására. Az ő számukra javasoljuk, hogy képzett animátorok munkáját vegyék igénybe, akik felkészültek az akár 10-15 kisgyerek több órás elfoglaltságának biztosítására.

A legújabb trendek szerinti téma partik szervezését és lebonyolítását is rájuk bízhatják a szülők. 

Mit is jelent a témaparti?

Sok gyermek álma, hogy valamelyik mesehős bőrébe bújva játszhasson néhány órát barátaival. Kislányok általában hercegnők, a legnépszerűbb mesefilmek szereplői (Aranyhaj, Monster High babák) lennének, míg a fiúk leggyakrabban kalózok, mozdony- vagy autóvezetők illetve lovagok.

Egy téma parti szervezése során figyelembe kell vennie a szervezőnek, hogy a dekorációtól elkezdve, a tortán át, egészen a buli ideje alatt szervezett játékok mind-mind tükrözzék a parti hangulatát, alap témáját.

Már a meghívó kiválasztásánál gondolnia kell arra, hogy megjelenítse a mesehőst, vagy a témát, mint például az alábbi lapon, ahol Aranyhaj várja kis vendégeit a nagy napon. A meghívóba célszerű előre jelezni, ha valamilyen kelléket a meghívottaknak is hoznia kell magával a bulira.

A parti dekorációjánál figyeljünk arra, hogy a lufik, asztaldíszek és egyéb díszítő elemek legalább a téma színeinek felhasználásával készüljenek. Nem feltétlenül szükséges mindenhol a mesehőst megjeleníteni, Aranyhaj partijánál például elegendő a lila, sárga színeket alkalmazni.

A torta formájának választásánál is ügyeljünk arra, hogy a gyerekek számára látványos édességet készíttessünk, ezenkívül pedig a megszokott ételeket elnevezésükben tegyük a buli témájához hasonlóvá.

És természetesen a legfontosabb, hogy a parti idején végzett tevékenységek is adják vissza a téma hangulatát. Régi, jól bevált játékok is játszhatóak a bulin, de célszerű azokat a mesehősök történeteiről elnevezni, a szereplőkkel azonosítani.

Hónapokig fogják emlegetni a meghívott gyerekek és szülők, ha a témaparti valamennyi elemét megfelelően összeállítjuk. Képzett animátoraink minden egyes lépésre kellő figyelmet fordítanak, és biztosan emlékezetessé varázsolják a partit.