Szerezz gyakorlati tudást a Játékmesterektől

Játékmesterekként tudjuk, hogy a gyerekek mennyire élvezik az arcfestést vagy a lufihajtást nemcsak rendezvények során, hanem akár egy otthon megrendezett szülinapi zsúron, esetleg egy óvodai-iskolai eseményen is.

Az anyukák sokszor csak azért tanulják meg ezeket a szabadidős tevékenységeket, hogy gyermekeik kedvében járjanak, esetleg lekössék figyelmüket.

Az általunk szervezett tanfolyamokon, elméleti és gyakorlati képzés során tanulhatja meg bárki a lufihajtás és az arcfestés csínját-bínját. 

Az arcfestő tanfolyam elméleti anyagában megismerkedhetünk az alap tudnivalókkal, mint például a színelmélet, fény-árnyék hatásai. A tanulók elsajátítják, hogyan dolgozzanak a gyerekekkel, az eszközök használatát, és a higiéniai ismeretekről is tanulnak.

Mivel ma már az arcfestés mellett újabb technikákat is alkalmazunk a gyermekprogramokon, így a tanfolyam kibővült a henna festés és a csillámtetoválás modulokkal is.

Természetesen az elméleti oktatás mellett gyakorlati képzés is tartozik a tananyaghoz, ahol szakképzett, profi oktatóinktól sajátíthatják el a tanulók a festékek, ecsetek használatát.

A 4x5 órányi gyakorlati képzés során rengeteg idő jut a gyakorlásra.

A lufihajtás tanfolyamunk képzési anyaga szintén tartalmaz elméleti oktatást, melyben az eszközök ismertetésén túl az alap hajtási technikák leírása is megtalálható. A gyakorlati képzés alatt pedig a korábban elméletben megtanult technika csiszolására, a hajtás gyorsaságának növelésére helyezzük a hangsúlyt, illetve speciális hajtási technikákat is megtanítunk hallgatóink számára.

Az egy alkalmas, 2x120 perces foglalkozás alatt használt anyagok árát a tanfolyam díja már tartalmazza.

Természetesen a tanfolyamokon megszerzett tudás hasznosítása nemcsak otthoni keretek között alkalmazható, hanem a sikeres vizsgát tett hallgatók számára kiállított öt nyelvű tanúsítvánnyal akár itthon, akár külföldön is végezhetnek ilyen jellegű munkát.

Tanfolyamaink folyamatos rendszerességgel indulnak. Várjuk jelentkezéseteket még ma:

Arcfestő tanfolyam

Lufihajtogató tanfolyam