Szülinapi parti ötletek nemcsak fiús születésnapi bulira

Nem szeretjük azt mondani, hogy az egyes parti ötletek csak fiúknak, vagy csak lányoknak megfelelőek, hiszen a gyerekek egyéniségétől függ, hogy milyen játékokkal szeretnek játszani. Azonban a szülőknek segítséget nyújt, ha az alábbi öt parti ötlet közül választják ki az egyiket kisfiúk szülinapi bulijára, mert ezeket az ünnepelt és meghívott barátai is élvezni fogják.

Szuperhősök

Nem új-keletű téma, de igazi örökzöld a szuperhős parti. A fiúk imádnak Batman, Superman, Pókember bőrébe bújni. Napjainkban már a lányoknak is lehetnek szuperhős kedvenceik, például a Macskanő, vagy Wonder Woman alakja népszerű napjainkban. Természetesen mindig azok hősök a legnagyobb favoritok, akikről éppen egy új film kerül a mozikba.

Felfedezők

A fiúk keresik a kalandokat, így könnyebben fedezik fel az ismeretlent. Rendezzük be a helyiséget vagy az udvart, ahol a partit tartjuk, egy őserdővé, vagy egy vadászkaland helyszínévé. Érdekes kvízjátékkal, csapatjátékokkal szórakoztathatjuk a kicsiket. Legyenek távcsövek, szafari kalapok, bőröndök a játékok közt, így beleélhetik magukat a szerepükbe a meghívottak és az ünnepelt is.

Dinoszaurusz

Az őskori állatok a kisebb gyerekek nagy kedvencei. A dinók témája köré szervezett partin rég eltűnt állatok nyomába eredhetnek a gyerkőcök. Használjuk ki az otthon található tárgyak lehetőségeit, például a homokozó rejtélyes ásatássá válhat, ahol meg kell találni az elbújt dinókat. Készíthetünk jégbe zárt műanyag dinoszaurusz tojásokat, melyeket csak úgy tudnak a gyerekek elővarázsolni, ha kis kalapácsokkal feltörik. És még számtalan izgalmas ötlettel tudjuk a jura korba repíteni a kis-srácokat.

Mesterszakács

Ez a parti téma napjainkban már a fiúk számára is közkedvelt. A rengeteg új tv műsornak köszönhetően sok kis-srác szeretne mesterszakács lenni. Könnyítsük meg a dolgukat és rendezzünk gyermekünknek igazi szakács partit. Papírból készítsünk a partin résztvevő gyerekeknek szakácssapkát, kapjon mindenki egy kötényt és attól függően milyen életkorúak a gyerkőcök só-víz gyurmából készülhetnek az „ételek”, vagy igazi alapanyagokból a nagyobbak akár egy muffint vagy tortát is süthetnek.

Ugrálás minden mennyiségben

A kicsik és nagyok igazi kedvence az ugrálás. Szabadon, vidáman játszhatnak a felfújt műanyag játékokban, melyek formája változó. Vannak vár formájú, akadálypályát mintázó alakzatok, sokszor egy-egy mese témájára épül az ugrálóvárak dekorációja. Önfeledt kikapcsolódás ez a program nemcsak a gyerekeknek, a szülőknek is, hiszen egy helyen vannak a gyerkőcök, biztosan valamennyien együtt ugrálnak majd, akár órákon keresztül, így a felgyülemlett energiájuk kiszabadul, este pedig a buli után könnyen lehet majd őket ágyba bújtatni. Az ugrálóvárakat ma már vizes verzióban is kibérelhetik a szülők, így a nagy melegben is tudnak a gyerekek szinte egész nap ugra-bugrálni.

Rendezvényekre, szülinapokra bérelhető ugrálóvárak, csúszdák és egyéb játékok árait itt találod: Bérelhető játékok