Ugráljunk együtt - nemcsak gyerekeknek

Te is szerettél gyerekkorodban az ágyon ugrálni? Ugye Te is imádtad, mégha anyukád idegeire is mentél ugrálás közben. A gyerekkori élményt újra átélheted biztonságos körülmények között. Tudj meg többet bérelhető tramubinjainkról.

A gumiasztal, másnéven trambulin világszerte kedvelt mozgásforma, mely 2000 óta már olimpiai sportággá fejlődött. Aki versenysportként kíván a trambulinra tekinteni, annak már érdemes 5-6 éves korában elkezdeni a felkészülést, a képzett olimpikonok átlag életkora 26-28 év. Persze nem mindenki szeretne világsikerű és elismert "akrobata" lenni, csak néhányszor kellemes perceket eltölteni egy kis ugrálással. Számukra biztosítunk lehetőséget trambulin bérlésre. Egyébként a szórakozás mellett a trambulinon történő ugrálás kemény fizikai erősítést is jelent, valamint kiváló mozgás koordináció fejlesztő hatása is van.

 Másik bérelhető eszközünk, mely szintén az ugráláshoz kapcsolódik az eurobungee – más néven bungeetrambulin vagy eurojumping. Működését tekintve egy gumiköteles trambulin, amely lehet egy – vagy négy pályás. Ez a játék már nemcsak egyszerű ugrálásra használható, hanem akrobatikus szaltók végrehajtását is, mivel egy speciális feszítő szerkezet biztosítja azt, hogy akár 7-8 méteres magasságba is feljusson használója. Úgy érezhetjük, hogy szinte megszűnik a gravitáció, és szárnyalunk. Miután erősen rögzítésre kerül az ugráló személy az asztalon, így biztonságosan és felszabadultan ugrálhat kedvére, akár gyermek vagy felnőtt, idős vagy fiatal.

Természetesen valamennyi általunk bérbe adott trambulin rendelkezik a biztonsági előírásoknak és törvényi szabályozásnak megfelelő ÉMI-TÜV hatósági vizsgával.

Bármilyen rendezvényre kitelepíthetőek ezek az eszközök, fesztiválokra, falunapokra, céges rendezvényekre, hiszen biztonságos az üzemeltetésük. Kisebb rendezvényre, családi eseményekre, szülinapokra főként a trambulin bérlést ajánljuk, mivel ezen eszközök mérete kisebb, helyigényük is kevesebb, mint a eurobungee-é. Emellett egyszerűen szállíthatóak és könnyen összeállíthatóak a kisebb méretű gumiasztalok. A védőháló itt elengedhetetlen kelléke a trambulinnak.

Kérj ajánlatot még ma!